Відбулась вчена рада університету

26 квітня в університеті відбулося онлайн чергове засідання вченої ради. Ректор університету, професор Ігор Цепенда розпочав засідання хвилиною мовчання у пам’ять про загиблих співвітчизників, котрі загинули у боях з російським агресором.

Далі ректор урочисто вручив професору, директору Інституту післядипломної освіти та довузівської підготовки ПНУ Михайлу Нагорняку диплом академіка Української Академії політичних наук.

У межах порядку денного засідання присутні розглянути низку питань. Зокрема, з доповідями про якість організації освітнього процесу та профорієнтаційну роботу в Інституті післядипломної освіти та довузівської підготовки виступили директор Інституту, професор Михайло Нагорняк та від постійної комісії вченої ради університету професор Микола Кузь.

Про низку питань з наукової діяльності університету поінформувала професорсько-викладацький склад проректорка з наукової роботи, професорка Валентина Якубів. Під час онлайн–засідання члени колегіального органу також схвалили Положення про Центр колективного користування науковим обладнанням «Лабораторія нанотехнологій для матеріалознавства, енергетики та медицини», зміни до Положення про електронний фонд нормативно-правових документів Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника та Порядок розподілу навчальних дисциплін між науково-педагогічними працівниками кафедр Університету.