Студенти-економісти призери міжнародного конкурсу «Золотий компас»

Збірна команда студентів економічного факультету Прикарпатського національного університету стала призером XVI Міжнародного студентського конкурсу маркетингових, PR-проєктів та стартапів «Золотий компас», посівши II-тє місце у секції «Маркетинг».

До складу команди ПНУ увійшли студенти кафедри менеджменту і маркетингу – Юлія Довбенко (капітан команди), Тарас Вовчук, Мар’яна Хоптій, Софія Стасюк та Марія Лешко. Керівник команди – доктор економічних наук, професор кафедри менеджменту і маркетингу Іван Благун.

У межах програми конкурсу наша команда презентувала розроблений маркетинговий проєкт для справжньої діючої компанії. Студенти обрали місцеву компанію FRANKOF. Організатор конкурсу – Харківський національний економічний університет ім. С. Кузнеця. Співорганізатор – Прикарпатський національний університет ім. Василя Стефаника.

Довідково. «Золотий компас» – унікальний проект в сучасному освітньому просторі, який об’єднав студентів, викладачів та представників бізнесу з багатьох країн світу з метою формування висококваліфікованих кадрів. Мотив (ідея конкурсу) — формування професійних компетентностей у студентів, які навчаються за напрямами: підприємництво, менеджмент (маркетинг), реклама і комунікації, комп’ютерні науки.

Місія — формування професійної еліти в галузі підприємництва, менеджменту, маркетингу, реклами і комунікацій, комп’ютерних наук.

Позиціонування — інформаційний майданчик для професійного знайомства, передачі досвіду і унікальних практичних знань, налагодження співпраці студентів, викладачів та представників бізнесу.